Hvad er et USB Type-A-interfacekabel?

Sat Apr 08 13:32:59 CST 2023

  (1) Understanding

  USB Type A er den mest udbredte grænseflade og er almindeligt anvendt i pc-pc'er. Grænseflader giver dig mulighed for at forbinde enheder fra din mus, tastatur, USB-drev og mere til din computer. Type-A interface er opdelt i A-type USB-stik og A-type USB-stik to kategorier, vi er generelt omtalt som mandlige og kvindelige. Generelt på linjen er han-porten (stik), maskinen er moderporten (stik). Offentlig mund og modermund bruger vi ofte M, F betyder, A/M refererer til A-type mandligt hoved, A/F refererer til A-type mor.

  

  ( 2)Fordelene ved USB Type A

  1, kan hot-swappable. Giver brugeren mulighed for at tilslutte USB-kablet, når der bruges en ekstern enhed, direkte på pc'en.

  2, nem at bære. USB-enheder er for det meste "små, lette, tynde" og er halvt så lette som IDE-harddiske sammenlignet med 20G-harddiske.

  3.Standard ensartethed. Applikationsudstyr kan tilsluttes til pc'er ved hjælp af de samme standarder, såsom USB-drev, USB-mus, USB-printere og så videre.

  4, kan tilslutte en række enheder. USB har ofte flere interfaces på en pc, der kan forbinde flere enheder på samme tid. Hvis du tilslutter en USB HUB med 4 porte, kan du tilslutte yderligere 4 USB-enheder.